Nanatsu no Taizai

17 aprecieri
Nanatsu no Taizai este primul anime pe care l-am urmarit aici pe site, dupa ce am urmărit primul episod a devenit instant unul din anime-urile mele preferatele.

Poveste 10/10:
Într-o lume similară cu epoca medievală a Europei, Cavalerii Sacri protejează regatele Britaniei folosind o magie extrem de puternică. Totuși, o parte dintre aceștia și-au trădat patria și și-au întors armele împotriva camarazilor în încercarea de a detrona conducătorul regatului Liones. Au fost învinși de Cavalerii Sacri, dar începuseră zvonuri cum că aceștia, acum numiți „Cele Șapte Păcate Capitale”, încă trăiau. Cu zece ani mai apoi, însuși Cavalerii Sacri au dat o lovitură de stat, devenind noii conducători tiranici ai regatului Liones. Povestea o are în prim plan pe Elizabeth, a treia prințesă a regatului Liones, care e în căutarea celor Șapte Păcate Capitale. Cu ajutorul lor, aceasta dorește nu numai să recupereze regatul, ci să și aducă dreptate pe lume.

Personaje 9/10:
Personajele acestui anime sunt bine create, aproape fiecare dintre ele au un trecut greu in spate pe care o sa il aiba de înfruntat pe parcursul seriei.

Animatie 8/10:
Animatia primelor 2 sezoane e geniala, aceasta este creata de studioul A1-Pictures, studioul acesta a mai animat serii ca Fairy Tail si Sword Art Online. Iar animatia ultimului sezon aparut si anume "Kamigami no Gekirin" este creata de Studioul Deen si urasc sa spun asta, dar de la o animatie geniala coboram la una extrem de proasta. :(

Coloana Sonora 10/10:
Opening-urile si Ending-urile acestui anime sunt foarte bune, imi plac foarte mult Netsujou no Spectrum, primul opening al anime-ului si "Howling", primul opening al sezonului 2.

Un anime genial si grozav, il recomand tuturor cu încredere si sunt 100% convins ca o sa va placa.
Concluzie generală: Capodoperă.
Serii asemănătoare recomandate:
Vineri, 21 august 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
CONSTANTINE, Lolo27, NikCp9, nicunicu95, Gabrilush, YorrarY, Selrik, Jiva89, TufTuf, Deny2605, Sorinmarian, cRaPyALPHA, UpMihai, Kitachi19, rxuwl, Riyad, Cuseche12
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
29 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
161
46
34

Encoding
212
38
12

Editare
1
1

Verificare
216
102
50

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...