Sword Art Online

4 aprecieri
Salut! Recomand SAO cu toata caldura. O serie pe care o pot recomanda tuturor persoanelor, pentru ca, zic ca ofera putin din toate. Totodata, as putea la fel de usor sa recomand si celor care sunt la inceput, dar si celor care au o "experienta" in Anime-uri, dar nu au vizionat niciodata SAO.

Incepem cu povestea! [5/5]
Dupa parerea mea, povestea este unica. Totul, se intampla intr-o lume MMO virtuala (Eu personal cand am citit descrierea acestui Anime, am zis ca trebuie neaparat sa-l incerc, chiar daca nu pot sa zic ca am jucat atatea MMO-uri, tot mi s-a parut interesant!).

Character development, si personaje! [4.5/5]
Okay, character development-ul este unul interesant, dar nu pot sa zic ca m-a dat pe spate. Da, e evident ca "Eroul" principal sa fie putin mai OverPowered, dar, mi se pare cam ciudat cum a ales sa fie un player solo, mai ales in lumea aceea, unde se stiau consecintele daca mureai. (Personaj principal)

Personajele, inafara faptului că personajele au o construcție unică, personalități diferite, se completeaza in orice situatie (Ma refer doar la cele 2 personaje, principale).

Coloana sonora, opening-uri, ending-uri... [4/5]
Sincer sa fiu, nu m-am uitat pentru nici una din astea 3. Am dat skip peste opening si ending, dar, pot spune sincer, ca se simte prezenta coloanei sonore, si este fix cum trebuie, la momentele potrivite. Deci, pot spune ca am fost placut suprins de coloana sonora (Chiar daca s-ar fi putut putin mai bine, sau/ si mai mult).

Overall. Mi-a placut la maxim, dar, m-a (oarecum) deranjat faptul ca a avut doar 25 de episoade.. Simt ca ar fi putut sa ajunga lejer la 50 (sau chiar 100), acoperind mai mult din adventurile caracterelor, uitand pentru moment ca sunt prinsi intr-un joc.
Cum am mai spus, recomand SAO cu toata caldura! Acum, voi incerca si restul sezoanelor/ filmelor ce continua povestea. Sper sa fie la fel (sau peste) ca si SAO I.
Concluzie generală: Capodoperă.
Luni, 23 noiembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
mmincu32, CosminCG, blaizew, danianimelover7
Episoade anunţate
7 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
42
18
14

Encoding
97
6
2

Verificare
87
26
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...