Nanatsu no Taizai

4 aprecieri
Nanatsu no Taizai este primul anime la care m-am uitat probabil de aceea este si anime-ul meu favorit.Asa ca am decis sa scriu si prima mea recenzie la acest anime.

Poveste: 9/10
Povestea este foarte bine construita si te face sa vrei sa afli din ce in ce mai multe informatii.De altfel este foarte diversificata.Are momente amuzante,triste,romantice,etc.NU vreau sa povestesc absolut nimic din poveste pentru ca vreau sa va las pe voi sa descoperiti detaliile pe parcursul vizionarii.Pe scurt povestea are un pic din toate.
Desigur daca iti plac bataile intre demoni,ingeri,oameni si asa mai departe,acesta este un anime la care trebuie sa te uiti.
Personaje: 10/10
La acest capitol nu prea am nimic de spus.Toate personajele evolueaza bine si sunt construite perfect.Povestea are grija sa afli si cele mai mici detalii despre ele.Pot spune ca sunt in asa fel construite incat sa iti lase o anumita impresie despre ele iar mai tarziu cand afli detaliile sa iti schimbe total viziunea asupra anime-ului.
Animatie: 9/10
Primele doua sezoane in opinia mea au o animatie extrem de buna.Totul e detaliat ,pus la locul lui, bataliile sunt bine conturate, intr un cuvant e exceptionala.Al 3 lea sezon insa lasa de dorit.In anumite momente personajele sunt deformate parca nici nu le mai recunosti de parca fac parte din alt film.
Muzica/Coloana sonora: 10/10
Daca vorbim de muzica bine pusa in anumite momente , de opening uri , de orice tine de acest aspect ,ei bine acest anime exceleaza din punctul asta de vedere. Daca doresti muzica buna intr un anime ,ai ajuns unde trebuie.
Concluzie:
Este un anime foarte bun, il recomand tuturor pentru ca nu este nu anime complicat si va asigur ca dupa primul episod o sa deveniti dependenti de serie.
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Luni, 21 decembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Blondhu95, nicunicu95, Octa-san, Alexgabi56
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
29 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
161
46
34

Encoding
208
38
12

Editare
1
1

Verificare
216
102
46

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...