Tensei shitara Slime Datta Ken

11 aprecieri
That Time I Got Reincarnated as a Slime” este un isekai sau unul dintre acele anime-uri în care un japonez se găsește, dintr-un anumit motiv, într-o lume diferită, adesea de tip fantezie.

În cazul specific, protagonistul moare înjunghiat în lumea modernă și, în ultimele momente ale vieții, în timp ce sângerează până la moarte, aude o voce care răspunde ultimelor sale gânduri, interpretându-le ca un fel de „cereri”. Evident, victima se plânge de durere, pierderi de sânge, frig și, în general, de faptul că acea lamă este pe cale să-l smulgă din viață, pentru care are mai multe regrete. La fiecare dintre aceste gânduri, vocea răspunde modelându-și viitorul corp, oferindu-i astfel un corp imun la răni, care nu sângerează, care nu se simte rece sau fierbinte ... în esență
slime, un monstru minor tipic întâlnit în jocuri de rol sau jocuri video.
De îndată ce respiră ultima dată, protagonistul nostru se trezește brusc catapultat într-o nouă realitate, din care nu înțelege prea mult (și pentru că o slime-urile nu au nici ochi, nici urechi, așa că protagonistul nostru se trezește la început că trebuie să trăiască într-un corp al cărui singur sens este cel al atingerii). În curând, eroul nostru va descoperi că, printre diferitele daruri primite în timpul acestei reîncarnări datorită ultimelor dorințe interpretate greșit, există alte două abilități importante: prima este aceea de a putea comunica cu vocea auzită în momentul morții, punând întrebări și primindu-le.răspuns (abilitate: Marele Înțelept), iar al doilea este să absoarbă și să reproducă caracteristicile a ceea ce înglobează și digeră slime-lul (abilitate: Predator).

După cum am spus, seria este încă un isekai, deci are caracteristicile tipice acestui tip de anime. În curând protagonistul va deveni foarte puternic, suprasolicitat în majoritatea cazurilor (deși nu este adevărat că nu va avea niciodată lupte interesante: va avea puține la început, dar mai târziu se va confrunta cu creaturi de calibru său). Încet, el se va înconjura de noi personaje care îl urmează, inclusiv de femele (prin urmare, cei care doresc pot vedea și latura haremului, deși ca Limur slime nu este conotată sexual și, dacă există o arcă în lucrare, este o arcă foarte specială, deoarece începe chiar în momentul în care se termină).
Creșterea comunității de personaje care se va învârti în jurul Limur pentru mine este cea mai interesantă și mai distractivă parte de urmat.

Prin urmare, în general, este o lucrare care include multe dintre elementele tipice ale genului, dar o face într-un mod inovator și interesant, iar realizarea tehnică o susține foarte bine.
Dacă nu-ți place isekai sau dacă urăști haremurile și etichetezi ca atare orice lucrare în care există mai mult de un personaj feminin printre co-vedete, „That Time I Got Reincarnated as a Slime” nu este animeul pentru tine . Stai departe de noi și vezi mai multe. Din fericire, lumea manga și anime are o mulțime de alte titluri de oferit.
Dacă, pe de altă parte, nu disprețuiți genul, știți că aceasta este o operă care iese în evidență în cadrul categoriei, cu un complot original și personaje foarte interesante, așa că vă sfătuiesc să nu-l pierdeți!
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Joi, 25 martie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
KiryuZero, Florinache, Titanul007, Lucifer-AK, Viorica-Vivi, Darack09, Xaquiri, SilmaRusco, Nicu3, Alexandrubita, Nicu
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
8 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
57
18
15

Encoding
111
9
3

Verificare
107
27
26

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...